H O M E


we're coming home!
santa fe va underbart och det var kanon med massa snö. men nu är vi drygt 3 timmar hemifrån. och det ska bli skönt att komma hem. till min säng, till mina saker, till ett badrum som inte försöker döda mig. 

igår firade vi jul. en mysig dag. vi åt frukost och öppnade julklappar och lekte i snön och åt julmiddag. och jag hann skypa med hela familjen hemma som va på ett och samma ställe. 

är så tacksam över vad jag fick av min värdfamilj för allt va så personligt. fick en målarbok för vuxna, för jag sitter alltid och målar med E i hennes målarböcker. fick presentkort på en sportaffär som har jättemycket skor, för dom vet att jag älskar skor. och i min julstrumpa.. aså Gud. jag dog när jag plockade upp den första saken: Daenerys Targeryan i popfunko figur! och sen gosstrumpor: jag ÄLSKAR gosstrumpor. och polkachoklad! LOVE IT! 

påtal om popfunko figurer: kommer bli samlare på det nu och har redan beställt två till: Drogon och Robb stark. fyller ju snart år om någon vill skicka en popfunko från game of thrones till mig! 

ha de

RSS 2.0