E A S T E R W E E K E N D

hej hallå! påsken är över, och jag misstänker att detta är inläggen ni kan vänta er i fortsättningen, en sammanfattning av helgen. helgen då. i fredags va jag ledig. va på gymmet ett tag och sen skulle jag skypa med matilda en stund, 3 och en halv timme senare joinade sara innan jag drog för att äta middag med henne på Rudys bbq, mumsfilibabba. sen åkte vi till sara och kollade på Little Boy. har velat se den sen den kom på bio förra året och den mötte mina förväntningar. 
brukar tycka min bil är stor men när en Tahoe står bakom mig är man inte så kaxig haha! 


Lördagen började ganska tidigt, eller klockan ringde tidigt och jag snoozade länge. begav mig mot bee cave för att hänga med GF familjen med lite bbq och så vidare. åkte sen mot sara för att sitta i solen och äta pannkakor med sylt. åkte hem och vilade innan jag åkte till en vän från gymmet och passade hennes barn. 
där nere brukar jag och sara hänga hehe
Söndagen började med att vi hade gäster över för att fira påsk. så åt mat och hade det trevligt. runt 2 tiden dog jag då min allergi är ett jävla skämt just nu. gick och la mig i mitt mörka rum en stund och tog migrän tabletter. sen bestämde vi (jag och sara) att vi skulle på bio även denna helgen. blev my big fat greek wedding 2 på hill country. den va kalas kul faktiskt. värd att se. sen åkte vi runt och letade chokladkaniner, men typ varenda affär va stängd.. 


största kaninen jag sett.köpte den inte. 

De va den helgen det. 
HA DE

RSS 2.0